ΤΟ χαρέμι του Κινέζου

Εύπορος Κινέζος επιχειρηματίας - τα λοιπά στοιχεία του δεν δίνονται από τα κινέζικα μέσα - διατηρούσε ... πέντε ερωμένες, εν αγνοία της συζύγου του.

Όταν έπεσε θύμα οικονομικής κρίσης και δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στο αυξημένο οικονομικό βάρος, δεδομένου ότι κάθε μία από τις ερωμένες του είχε δικό της διαμέρισμα και μηνιαίο μισθό, αποφάσισε να οργανώσει ένα διαγωνισμό ώστε να αποφασίσει ποια θα κρατήσει, αφού δεν μπορούσε να τις συντηρήσει όλες.

Πράγματι, προσέλαβε έναν ειδικό από γραφείο μοντέλων, ο οποίος οργάνωσε αυτόν τον ιδιότυπο διαγωνισμό, χωρίς να αποκαλύψει τις προθέσεις τους στις γυναίκες.

Μία από τις ερωμένες, πρώην σερβιτόρα, η οποία αποκλείστηκε εξαρχής επειδή θεωρήθηκε ότι δεν ήταν αρκετά όμορφη, κάλεσε τον πρώην εραστή της και τις άλλες τέσσερις γυναίκες σε βόλτα με το αυτοκίνητό της, το οποίο οδήγησε σε έναν απότομο δρόμο και το άφησε να πέσει στο κενό.

Εκείνη σκοτώθηκε, οι υπόλοιποι τραυματίστηκαν. Στην αρχή είχε θεωρηθεί ότι επρόκειτο για ατύχημα.

Έως ότου βρέθηκε επιστολή της 29χρονης σερβιτόρας όπου εξιστορούσε τις προθέσεις της.

Κατόπιν αυτού, η σύζυγος , χώρισε τον επιχειρηματία, τον οποίο εγκατέλειψαν και οι άλλες τέσσερις ερωμένες. i-diadromi.gr

Via


Νεότερη Παλαιότερη