Αυτοί είναι οι γάμοι της ελληνικής σόουμπιζ που έσβησαν όσο γρήγορα έγιναν...[photos]



Η πιο θυελλώδης σχέση στα μέχρι τώρα χρονικά της σόουμπιζ είναι αυτή του... Απόστολου Γκλέτσου και της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου.

Και οι δύο εκκεντρικές προσωπικότητες γνωρίζονται το 1998 και ο ηθοποιός πολιορκεί στενά την 19χρονη κόρη του μεγαλοδικηγόρου, Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Ελένη.

Τα πρώτα ραντεβουδάκια ξεκινούν και τίποτα δεν αργεί να έρθει. Μέχρι να τους συνηθίσουμε σε κοινές εμφανίσεις κι εκείνοι να συνηθίσουν τους εαυτούς τους ως ζευγάρι, ανακοινώνουν το γάμο τους. Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Πόρτο Ράφτη και η γαμήλια δεξίωση που ακολουθεί έχει μείνει στην ιστορία.

Ο Απόστολος ως πολλά βαρύς άντρας παίρνει μια καραμπίνα κι αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα για να το γιορτάσει, τηρώντας ένα παλιό πλην απαγορευμένο έθιμο. Έτσι κατηγορείται για παράνομη οπλοχρησία αλλά γλιτώνει τα σίδερα της φυλακής με τέτοιο πεθερό. Το ζευγάρι παρά τον κεραυνοβόλο ερωτά του δεν τα βρίσκει τελικά και χωρίζει δύο μήνες αργότερα. Ψεκάστε σκουπίστε, τελειώσατε, ένα πράγμα.Η σχέση της Άντζελα Δημητρίου και ου Γιώργου Τρούπη θα μπορούσε να γίνει σαπουνόπερα με χαμηλά βέβαια νούμερα τηλεθέασης αφού δεν θα υπήρχε κανένα σασπένς.

Η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού γνωρίζει για πρώτη φορά τον επιχειρηματία Γιώργο Τρούπη το 1985 και μέσα σε λίγους μήνες παντρεύονται.

Η έλλειψη επικοινωνίας και το ότι δεν γνωρίζονταν καλά, τους οδηγεί στο διαζύγιο. Έπειτα από πολλά χρόνια, στα μέσα της δεκαετίας του 2000, ο έρωτας αναζωπυρώνεται και αποφασίζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά. Η συνταγή όμως και πάλι δεν πετυχαίνει και ακολουθούν χωριστούς δρόμους μέχρι που ξανασυνάντιουνται μετά από 2,5 χρόνια. Το Σεπτέμβριο του 2010 αρραβωνιάζονται σε στενό οικογενειακό κύκλο για τρίτη φορά.

Ο γαμπρός χαρίζει στη μέλλουσα νύφη ένα πολύ εντυπωσιακό μονόμετρο αρκετών χιλιάδων ευρώ αλλά τζάμπα τα λεφτά! Αυτή η επανασύνδεση διαρκεί μόνο έξι μήνες. Ο Γιώργος Τρούπης μαζεύει τα πράγματα του από το σπίτι και αποχωρεί μια για πάντα από την ζωή της Άντζελας…όχι και με τόσο ψηλά το κεφάλι αφού οι βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν δεν είχαν προηγούμενο.Νατάσσα Καλογρίδη & Γιώργος ΜενεγάτοςΕλένη Μενεγάκη& Σταύρος ΓαρδέρηςΆντζελα Δημητρίου & Γιώργος ΤρούπηςΑπόστολος Γκλέτσος & Μαρία Ελένη ΛυκουρέζουΑπό την ανατρεπτική Νατάσσα Καλογρίδη δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι άλλο από ένα κεραυνοβόλο έρωτα και ένα γάμο εξπρές! Η ηθοποιός γνωρίζει το Γιώργο Μενεγάτο, που ήταν καλός φίλος του αδερφού της και σκηνοθέτη, Αντώνη Καλογρίδη, το 2010 και μόλις δεκαπέντε μέρες αργότερα, σε ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι, γίνεται η πρόταση γάμου.

Εκείνη χωρίς να μπορεί να αντισταθεί στον επιχειρηματία, λέει απλά ένα «I do», κι έτσι μέσα σε πέντε μήνες παντρεύονται. Όπως η ίδια έχει δηλώσει άλλωστε αν το γάμο δεν τον κάνεις πάνω στο πάθος και την τρέλα σου, δεν υπάρχει νόημα. Αυτό το love story όμως δεν έχει και τόσο happy end αφού κρατά μόνο έξι μήνες. Ωστόσο κανείς από τους δύο δεν προβαίνει σε υστερίες με τη Νατάσα να παραδέχεται σε συνέντευξή της ότι δεν το μετανιώνει αφού ήταν πολύ ερωτευμένη. Μάλιστα ακόμα και τώρα έχουν άριστες σχέσεις και συχνά πυκνά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει σε κοινές παρέες.Η «ωραία Ελένη» από μικρή ηλικία ήξερε να αναστατώνει καρδιές και να γίνεται το μήλον της έριδος. Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε το πολύκροτο γάμο της με το Γιάννη Λάτσιο, όμως πριν από αυτόν η 42χρονη παρουσιάστρια είχε εμπειρία στο άθλημα. Στις αρχές της δεκαετίας του 80’, η Ελένη Μενεγάκη δουλεύει σε έναν οίκο νυφικών όπου και γνωρίζει τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη.

Ο τελευταίος γοητεύεται με την πρώτη ματιά από την ομορφιά της και ένας έρωτας έχει μόλις ξεκινήσει. Όσο περνά ο καιρός, το ζευγάρι δένεται όλο και περισσότερο κι έτσι αποφασίζουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο επιχειρηματίας στέκεται στο πλευρό της νεαρής τότε Ελένης στα πρώτα της βήματα και την στηρίζει. Ωστόσο, τα προβλήματα και οι τσακωμοί έχουν ξεκινήσει και ο γάμος τους τελειώνει άδοξα μέσα σε έναν χρόνο. Για αρκετό διάστημα μετά το χωρισμό διατήρησαν επαφές, όμως οι δρόμοι τους αργότερα χώρισαν. Πηγή

Via


Νεότερη Παλαιότερη