Φλώρινα: Αρπαξαν από παραγωγούς οκτώ τόνους καλαμπόκι!

Επί δέκα ολόκληρες ημέρες, ένας πατέρας και τα δυο παιδιά του έκλεβαν συστηματικά λίγη- λίγη όλη την παραγωγή καλαμποκιού ενός 57χρονου αγρότη και του 30χρονου γιου του, μέσα από το αγροτεμάχιό τους σε αγροτική περιοχή της…

Φλώρινας!

Οι ιδιοκτήτες του κτήματος στην περιοχή του Αρμενοχωρίου είχαν ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας καθώς διαπίστωσαν ότι το προηγούμενο δεκαήμερο είχαν κάνει φτερά, ούτε λίγο ούτε πολύ, καλαμπόκια βάρους περίπου οκτώ τόνων και αξίας 2.000 ευρώ! Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πύκνωσαν τις περιπολίες τους και κατάφεραν να βάλουν στο χέρι τους δράστες.

Ο 48χρονος πατέρας και οι γιοι του ηλικίας 23 και 16 χρόνων συνελήφθησαν τη στιγμή που έβγαιναν από το αγροτεμάχιο μεταφέροντας πέντε σάκους με καλαμπόκι! Κατά την προανάκριση, ομολόγησαν ότι αυτοί είχαν αρπάξει όλη τη χαμένη ποσότητα που δεν έχει βρεθεί ακόμη. Οι πέντε σάκοι αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και η οικογενειακή σπείρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από την Ασφάλεια για να βρεθεί και το υπόλοιπο καλαμπόκι.

Via


Νεότερη Παλαιότερη