Ένα δαιμόνιο tip για να χρησιμοποιήσεις μέχρι και την τελευταία σταλιά μερέντας από το βαζάκι!


Share/Bookmark
Τελείωσε η μερέντα σου και είσαι έτοιμη να πετάξεις το βαζάκι; Μην το κάνεις...

Σου έχουμε τη λύση για να χρησιμοποιήσεις ακόμα και τα τελευταία υπολείμματα σοκολάτας! Δες πώς να το κάνεις.. Βήμα 1ο: Δες πόσο γάλα πιστεύεις πως χρειάζεσαι και ζέστανέ το στο φούρνο μικροκυμμάτων ή σε ένα μπρίκι. Μόλις το ζεστάνεις ρίξ’το μέσα στο βαζάκι. Βήμα 2ο: Σταμάτα να ρίχνεις γάλα στο βαζάκι όταν το δεις να παραγεμίζει. Θέλεις να αφήσεις λίγο χώρο για να το χτυπήσεις λίγο αργότερα. Βήμα 3ο: Κλείσε καλά το βάζο με το καπάκι του και κούνα το καλά. Κάθε μερικά λεπτά άφηνε το βάζο σε μία επίπεδη επιφάνεια και άνοιγε προσεκτικά το καπάκι για να αφήσεις τους υδρατμούς να βγαίνουν προς τα έξω. Έπειτα, ξανακούμπωνε το καπάκι και κούνα ξανά. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία μέχρι τα τοιχώματα του βάζου να φαίνονται καθαρά. Βήμα 4ο: Πιες τη ζεστή σοκολάτα κατευθείαν από το βάζο ή μετέφερέ την σε μία κούπα.

Via


Share on Google Plus

About NEWS

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment