Τελικά μετράει το μέγεθος… του ταλέντου

Μεγάλο ποσοστό των ανδρών ανησυχεί για το μέγεθος του μορίου του

Πώς να μεγεθύνετε το μόριό σας». Όχι δεν πατήσατε κατά λάθος κάποιο spam e-mail, παρότι τα περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπάρχουν εκεί αφορούν το θέμα που διαπραγματευόμαστε εδώ.

Μη φοβάστε λοιπόν να διαβάσετε παρακάτω… γιατί αυτά που σας προτείνονται αφορούν ορισμένες μη χειρουργικές τεχνικές, οι οποίες μπορούν να κάνουν… «θαύματα»!

Ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς… μόνο μία φάνηκε να έχει κάποιο αποτέλεσμα… κατά τ’ άλλα μάλλον θα πρέπει να δουλέψετε λίγο παραπάνω την αυτοπεποίθησή σας!

Οι Marco Ordera και Paolo Gontero, ερευνητές ουρολογίας από το πανεπιστήμιο του Τορίνο στην Ιταλία, μελέτησαν τα αποτελέσματα χειρουργικών και μη χειρουργικών μεθόδων «μεγέθυνσης πέους» που είχαν δημοσιευτεί σε προηγούμενες μελέτες. Οι μισές από αυτές, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο Time, αφορούσαν χειρουργικές επεμβάσεις σε 121 άντρες και οι άλλες μισές μη χειρουργικές τεχνικές που δοκιμάστηκαν από 109 άντρες.

Σύμφωνα με τους δύο ερευνητές οι χειρουργικές επεμβάσεις ήταν επικίνδυνες και είχαν «απαράδεκτα υψηλό ποσοστό επιπλοκών». Ωστόσο, οι ίδιοι ανακάλυψαν ότι ανάμεσα στις μη χειρουργικές μεθόδους, τουλάχιστον μία φάνηκε να λειτουργεί!

Η «μέθοδος της έλξης», κατά την οποία ένα εξάρτημα τεντώνει το… φαλλό σε καθημερινή βάση, είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του ανδρικού μορίου κατά μέσο όρο κατά 1,8 εκατοστά.

Σύμφωνα με μια άλλη έρευνα, στην οποία χρησιμοποιήθηκε η ίδια μέθοδος, οι άντρες ανέφεραν αύξηση του πέους τους κατά μέσο όρο κατά 2,3 εκατοστά σε μήκος «σε χαλαρή κατάσταση» και 1,7 εκατοστά όταν ήταν σε στύση. Ωστόσο, κανείς δεν τα κατάφερε χωρίς… κόπο!

Στην πρώτη μελέτη οι συμμετέχοντες έπρεπε να χρησιμοποιούν το εξάρτημα από τέσσερις έως έξι ώρες την ημέρα για τέσσερις μήνες, ενώ στη δεύτερη η καθημερινή «θεραπεία» διήρκεσε συνολικά έξι μήνες!

Σε μια άλλη μελέτη που έγινε σε δύο ασθενείς με προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, οι ερευνητές βρήκαν ότι η χρήση ενός ειδικού «δαχτυλιδιού», που τοποθετείται γύρω από το όσχεο στη βάση του πέους, βοήθησε τους ασθενείς στη… μεγέθυνση του μορίου τους και τη διατήρηση της στύσης τους.

Ωστόσο, λόγω του μικρού δείγματος τα αποτελέσματα της μελέτης δεν θεωρούνται ιδιαίτερα πειστικά, προσθέτει το δημοσίευμα.

Επίσης, η ανασκόπηση δεδομένων γύρω από την εξάμηνη χρήση αντλίας πέους, σε καθημερινή χρήση, εκτός από επίπονη διαδικασία, δε φάνηκε να είναι και καθόλου αποτελεσματική.

Για να θεωρηθεί ένας άντρας ότι πάσχει από το «σύνδρομο του μικρού πέους» πρέπει το μόριό του να είναι μικρότερο από 4 εκατοστά σε χαλαρή κατάσταση και μικρότερο από 7,6 εκατοστά όταν είναι σε στύση.

Το 2005 από τους 92 άντρες που απευθύνθηκαν σε κάποιον ειδικό γιατί πίστευαν ότι είχαν μικρό πέος, οι ερευνητές βρήκαν ότι κανένας από αυτούς δεν έπασχε από το εν λόγω σύνδρομο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το British Journal of Urology οι άντρες φαίνεται να ενδιαφέρονται περισσότερο για το μέγεθος του μορίου τους απ’ ό,τι οι γυναίκες.

Μελετώντας 50 διαφορετικές έρευνες κατά τη διάρκεια 60 ετών, βρήκαν ότι ενώ το 85% των γυναικών ήταν ικανοποιημένο από το… μέγεθος του μορίου των συντρόφων τους, το ποσοστό αυτό για τους ίδιους τους άντρες ήταν μόλις 55%.

Ίσως οι άντρες θα έπρεπε να έχουν υπόψιν τους μια πρόσφατη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο της Βρετανικής Ένωσης Χειρούργων Ουρολόγων, σύμφωνα με την οποία «σημασία έχει το μέγεθος του ταλέντου σας και όχι του οργάνου σας!». newsbeast.gr


Νεότερη Παλαιότερη