Πως μπορείτε να ελέγξετε την θερμοκρασία του λαδιού;


Share/Bookmark
Θέλετε να ελέγξετε αν το λάδι στο οποίο θα τηγανίσετε έχει την ιδανική θερμοκρασία; Μισοβυθίστε εκεί μια... ξύλινη οδοντογλυφίδα ή ένα ξύλινο καλαμάκι για σουβλάκι ή ακόμα το χερούλι μιας ξύλινης κουτάλας. Αν γύρω στο ξύλο σχηματιστούν μικρές φυσαλίδες τσιτσιρίσματος, τότε το λάδι έχει την ιδανική θερμοκρασία (δηλαδή μέτρια προς δυνατή), για τέλειο τηγάνισμα που θα κρατήσει το υλικό μας ζουμερό και αφράτο εσωτερικά και ρόδινο και τραγανό εξωτερικά. Πηγή

Via


Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment