Οι 15 σφραγίδες στο διαβατήριό σου που θα εντυπωσιάσουν!


Share/Bookmark
Σε μια εποχή που τα ταξίδια είναι σχετικά έυκολα και προσιτά για τους περισσότερους μια επίσκεψη στο Λονδίνο, το Παρίσι ή τη Ρώμη δεν εντυπωσιάζει όσο παλιότερα. Με αυτό το σκεπτικό η Telegraph συγκέντρωσε ιδιαίτερες σφραγίδες που θα κοσμήσουν το διαβατήριό σου αν επισκευθείς μερικά από το πιο εντυπωσιακά μέρη του πλανήτη.

Μάτσου Πίτσου Οι επισκέπτες της χαμένης πόλης των Ίνκας μπορούν να σφραγίσουν το διαβατήριό τους σε ένα περίπτερο στην είσοδο του μνημείου.

Τα νησιά του Πάσχα Ένα ταχυδρομείο στο απομακρυσμένο νησί του Ειρηνικού θα σφραγίσει το διαβατήριό σας με αυτό το μοναδικό γραμματόσημο με τα περίφημα αγαλματα της περιοχής.

Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch

Η ουαλική πόλη με το αχρείαστα τεράστιο όνομα έχει τη δική της σφραγίδα.

Τρίσταν ντα Κούνια Η σφραγίδα από το πιο απομονωμένο αρχιπέλαγο του κόσμου θα κάνει τους φίλους σου να σε ζηλέψουν.

Νότια Κορέα Όσοι την επισκέπτονται έχουν να το λένε για χρόνια.

Ανταρκτική Η ήπειρος που επισκέπτονται όσοι ακούραστα γυρίζουν τον κόσμο.

Μονσερράτ Το νησί της Καραϊβικής που ήταν αποικία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σημείο ελέγχου Τσάρλι Είναι από τα κορυφαία σύμβολα του ψυχρού πολέμου και η επιτομή του χωρισμού δύσης και ανατολής στο Βερολίνο.

Το πριγκιπάτο του Σίλαντ Ένα περίεργο μη αναγνωρισμένο μικροέθνος που ιδρύθηκε το 1967 στη Βόρεια Θάλασσα απέναντι από το Σάφολκ της Βρετανίας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία πλατφόρμα θαλάσσιο οχυρό του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Τα Γκαλαπάγκος Εκδίδει μερικά από τα πιο καινοτόμα γραμματόσημα.

Νήσοι Πίτκαιρν Ένα ακόμα απομακρυσμένο νησί στο νότιο Ειρηνικό μεταξύ Νέας Ζηλανδίας και Περού. Είναι η πιο απομονωμένη κτήση της Βρετανίας. Το σύνολο των κατοίκων είναι απευθείας απόγονοι των πειρατών του Μπάουντι και των Ταϊτινών που είχαν απαγάγει.

Ουσουάια Η Ουσουάια είναι πόλη της Αργεντινής και πρωτεύουσα της επαρχίας της «Γης του Πυρός», η νοτιότερη πόλη ή το “τέλος του κόσμου”!

Τσέρτσιλ, Μανιτόμπα Η Μανιτόμπα του Καναδά είναι πλούσια σε πεδιάδες με χαμηλούς λόφους που καλύπτονται από χωράφια, λιβάδια και δάση, πολλά εκ των οποίων έχουν χαρακτηριστεί εθνικοί δρυμοί καθώς και τούνδρες.

Ισημερινός Ένα σημείο που θα ήθελαν να επισκεφθούν πολλοί.

Καμπότζη

Via


Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment