Κορυφαίες ατάκες νεαρών

νεανικά τερτίπια

Ανεύθυνοι συμφοιτητές ένα έξτρα στυλό δεν φέρνετε εμείς με κεραμίδι θα γράψουμε; Τα πρώτα μαθήματα πολιτικής τα παίρναμε σπίτι από τις μαμάδες.

Που μας έλεγαν: Φάε σήμερα φακή και αύριο θα φτιάξω μακαρόνια με κιμά!" Μέρα: ''θα διαβάσω το βράδυ που έχει κι ησυχία''.

Βράδυ: ''Δε βαριέσαι κι αύριο μέρα είναι!!!'' Αφού υπάρχει θέατρο Ακροπόλ στην Αθήνα, γιατί να μην υπάρχει και Λευκοπύργ στη Θεσσαλονίκη; Έλα μάνα, αύριο μεσημέρι φτάνω με την Λουφτχάνσα. Πάλι με στριπτιζού έμπλεξες ? Πωπω βροχή !!!! Θες να παραγγείλουμε για να γίνει μούσκεμα ο ντελιβερας ? Το νέο hit της Παολα : Να γαβγίσω ήσυχη θέλωωωωω, κι αν μου φέρεις friskies δε θέλω, έφαγαααααααα, τράβα πέτα τααααααα ! Για μια γυναίκα, κάποια που είναι ωραιότερη από την ίδια, λέγεται τσούλα ,αντίθετα, τσούλα είναι Για έναν άντρα εκείνη που έχει πάει με όλους εκτός από τον ίδιο. Για έναν άντρα, κάποιος που είναι ωραιότερος από αυτόν, είναι βλάκας.

Αν πάλι είναι ωραιότερος αλλά και εξυπνότερος, τότε είναι gay ! Κουτάλι στο νεροχύτη...

Ο πιο εγγυημένος τρόπος να γίνεις μούσκεμα χωρίς λόγο !! Aυτούς που σας τα πρήζουν με τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας και για την λέξη "φιλότιμο"..ρωτήστε τους πως λέγεται στα ελληνικά το σαμπουάν;; Μου αρέσει να χαιρετάω άγνωστους....

Μόνο και μόνο ώστε όλη την μέρα να αναρωτιούνται: ποιος στο διάολο ήταν αυτός;" Οι παραγγελίες μου για σουβλάκια πλέον γίνονται με αυτό τον τρόπο: Ελα, εγώ. Ναι, οκ.... Είναι και κάποιοι που όταν φυσάνε τη μύτη τους, το λιμάνι του Πειραιά αναρωτιέται ποιο πλοίο αναχωρεί... Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι...

Μετάφραση: "Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ@λους... Σαν την Ελληνική γλώσσα δεν υπάρχει λέμεεε...

Φαντάσου να θες να πεις στ αγγλικά '''άρτζι μπούρτζι και λουλάς''' Τώρα που νυχτώνει... ήρθε η ώρα να βγούμε και εμείς τα αστέρια.!!! Αναμμένα τζάκια, αιθαλομίχλη, άστεγοι, χαρτόκουτα, μαγκάλια, πλεκτά στα κολωνάκια, χιψτεροναζισμός.

Με μια φράση: Χειμώνας στην Αθήνα!

i-diadromi

Via


Νεότερη Παλαιότερη