Αυτό το tip θα δώσει άλλη "ποιότητα" στη σάλτσα ντομάτας

Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι έχουν το «μυστικό» για το τέλειο κοκκινιστό, την πιο εύκολη μπεσαμέλ ή τα καλύτερα ...

σουτζουκάκια. Συνήθως αυτό το «μυστικό» είναι κάποια διαφορετική μέθοδος ή ένας άλλος τρόπος ψησίματος, αλλά αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε μέσα στην κουζίνα είναι ένα μυστικό συστατικό που να το έχουμε όλοι σπίτι μας και θα κάνει την διαφορά χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ένα τέτοιο μυστικό συστατικό προτείνει ο σεφ David Mawhinney και καταφέρνει να απογειώσει γευστικά μία απλή σάλτσα ντομάτας. Ξεχάστε τα μυρωδικά, το σκόρδο και το κρεμμύδι, όπως φαίνεται στο βίντεο ο σεφ λίγο πριν ρίξει τη σάλτσα από τα μακαρόνια, βάζει λίγο βούτυρο και ξύσμα λεμονιού από πάνω. Σύμφωνα με τον Mawhinney, το ξύσμα λεμονιού δίνει μία φρεσκάδα, χωρίς να προσθέτει οξύτητα, αρκεί να το προσθέσετε στο τέλος και να μην τα ξαναζεστάνετε επειδή θα χάσει το άρωμά τους. Το βούτυρο, από την άλλη, δίνει μία πληρότητα στην γεύση και βοηθά να «δέσουν» όλα τα συστατικά. Πηγή

Via


Νεότερη Παλαιότερη