Ηγουμενίτσα: Μετέφεραν 76 κιλά χασίς

Άλλη μια επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εναντίον των καρτέλ που εισάγουν στην Ελλάδα μεγάλες ποσότητες χασίς, στέφθηκε με επιτυχία στη Θεσπρωτία όπου εκτός από τον μεταφορέα έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών…

και οι δυο προπομποί του, όλοι Έλληνες.

Τα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα με διαφορά λίγων λεπτών το ένα από το άλλο στη Νέα Σελεύκεια και ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο. Στο χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα του πρώτου από αυτά βρέθηκαν 70 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 75 κιλών και 790 γραμμαρίων, ενώ άλλες δύο συσκευασίες με χασίς βάρους 6,4 γραμμαρίων ήταν κρυμμένες μέσα στο λεβιέ ταχυτήτων.

Ο 43χρονος οδηγός συνελήφθη και αμέσως μετά έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών οι δυο συνεργοί του ηλικίας 46 και 30 χρόνων που επέβαιναν στο δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο προπορευόταν για να ελέγχει τη διαδρομή για τυχόν μπλόκα. Τα δύο οχήματα κατασχέθηκαν μαζί με δύο κινητά και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών.

Via
banner ads
Νεότερη Παλαιότερη