Ο ασθενής που κατάφερε να χρησιμοποιήσει την πάθησή του για να δημιουργήσει τέχνη

Πάσχει από μια τρομακτική ασθένεια που τον παραλύει την ώρα που κοιμάται. Το πώς την αντιμετωπίζει είναι εντυπωσιακό!

Φανταστείτε να ξυπνάτε μέσα στη νύχτα και να μην μπορείτε να κινήσετε καθόλου το σώμα σας. Να προσπαθείτε να φωνάξετε βοήθεια, αλλά να μην μπορείτε. Να νιώθετε ότι ζείτε παγιδευμένοι στον πιο τρομακτικό σας εφιάλτη και να μην μπορείτε να δραπετεύσετε!

Όσο φρικτό κι αν ακούγεται υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν ζήσει, και το ζουν καθημερινά! Ένας από αυτούς είναι ο ταλαντούχος φωτογράφος Νίκολας Μπρούνο, ο οποίος υποφέρει από υπνοπαράλυση από τα δεκαπέντε του. Μην μπορώντας να αποφύγει τους εφιάλτες του, ο Νίκολας αποφάσισε να τους χρησιμοποιήσει ως έμπνευση για τις σουρεαλιστικές φωτογραφίες του.

Ο 19χρονος Μπρούνο είναι φοιτητής φωτογραφίας στο Purchase College στη Νέα Υόρκη. Τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω τις τράβηξε, όπως λέει ο ίδιος «μόνο με τη φωτογραφική μου, δύο φακούς, τηλεκοντρόλ και το τρίποδό μου». Δεν έχει βοηθούς, ειδικό φωτισμό ή άλλα μηχανήματα στη διάθεσή του. Με τον καιρό, άρχισα να γράφω αυτές τις εμπειρίες και να αντλώ στοιχεία από αυτά τα όνειρα, όπως τα περιγράμματα φιγούρων και τα ανατριχιαστικά αντικείμενα προκειμένου να δημιουργήσω ένα γλυκόπικρο φόρο τιμής και να αναπαράγω αυτές τις συναντήσεις στο χώρο του ονείρου» λέει ο νεαρός καλλιτέχνης. Πηγή

Via


Νεότερη Παλαιότερη