Οδηγός επιβίωσης της φρεσκοχωρισμένης

Σε βαρέθηκε, σε κατηγορεί ότι συνεχώς γκρινιάζεις και δεν είσαι πια η γλυκιά πάντα χαμογελαστή κοπέλα που γνώρισε, αντιθέτως έχεις μετατραπεί σε μια κατσούφα, παρανοϊκή ζηλιάρα που σε κάθε ευκαιρία του ψάχνει το κινητό και του κάνει σκηνές!

Οκ, μπορεί να έχει δίκιο αλλά ο χρόνος δε γυρνάει πίσω και για να υπάρχει σχέση χρειάζονται δύο, τώρα που αυτός έφυγε, πρέπει να το πάρεις απόφαση: Μόλις χώρισες! Τι κάνεις;

Οδηγός επιβίωσης της φρεσκοχωρισμένης!

Στάματα τα κλάματα και αναδόμησε τη σκέψη του, δεν πρέπει να σκέφτεσαι ότι ο χωρισμός ισούται με πόνο και μοναξιά αλλά με περισσότερο ελεύθερο χρόνο και διασκέδαση. Τώρα σκέφτεσαι τι χαζά σου λέμε, αλλά σε λίγο καιρό με πιο καθαρό μυαλό θα σκέφτεσαι άλλα. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και η θλίψη απαλύνεται με το πέρασμα του.

Ήρθε η ώρα να αφοσιωθείς περισσότερο στον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που δεν σου επέτρεπε η δέσμευση μιας σχέσης. Όχι, δε λέμε να γίνεις παρτάκιας απλά να δείξεις λίγο ενδιαφέρον παραπάνω για εσένα, γιατί μόνο έτσι θα «καλέσεις» και άλλα άτομα να νοιαστούν.

Βγες με φίλους και φλέρταρε. Η βόλτα με φίλους, που δεν έβλεπες πολύ συχνά γιατί ήσουν in a relationship, είναι μια τέλεια λύση για να ξεχαστείς, θα πείτε να νέα σας, θα ξεσκάσεις και που ξέρεις στα μαγαζιά κυκλοφορούν πολλοί solo άντρες που μπορεί να σου τραβήξουν την προσοχή.

Μην ξεκινήσεις να τρως και να πίνεις για να ξεχαστείς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις μια γαϊδούρα αλκοολική, δεν θα κερδίσεις τίποτα παραπάνω.

Γράψου γυμναστήριο και φτιάξε κορμί, καλοκαίρι έρχεται γιατί όχι; Τις ώρες που ήσουν στην αγκαλιά του, τώρα μπορείς να τις περάσεις στο διάδρομο τρέχοντας, όταν θα έρθει μετά από καιρό στη στιγμή που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη πριν βγεις στην παραλία θα θες να το πάρεις τηλέφωνο και να τον ευχαριστήσεις που έφυγε και σε άφησε.

Μην αρχίσεις να ποστάρεις πόνο, δηλαδή καψουροτράγουδα ή ρομαντικά στιχάκια, δεν θέλουμε κανείς μα κανείς να σε λυπηθεί. Και φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μάθουν όλοι τι σου συμβαίνει, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να τα ξαναβρείτε και τότε είναι κρίμα να σε θεωρούν όλοι μια πονεμένη ταπεινωμένη γυναικούλα, εσένα σου ταιριάζει πιο πολύ το γυναικάρα αυτό να έχεις στο μυαλό σου.

Πηγή

Via


Νεότερη Παλαιότερη