Νεαροί έίχαν ρημάξει αγρότες και κτηνοτρόφους σε Άρτα και Πρέβεζα

Αγροκτήματα, κτηνοτροφικές μονάδες, αποθήκες, ακόμη και δημοτικά οχήματα είχαν ρημάξει δυο νεαροί τις τελευταίες ημέρες σε διάφορες περιοχές της Άρτας και της Πρέβεζας, ώσπου ο ένας από αυτούς έπεσε στα χέρια ανδρών του…

αστυνομικού τμήματος Φιλιππιάδας.

Ο 25χρονος Έλληνας, που οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, γύριζε από περιοχή σε περιοχή μαζί με έναν 23χρονο συνεργό του με ένα Ι.Χ. φορτηγό, στο οποίο φόρτωναν ό,τι έκλεβαν. Ως τώρα εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές, αλλά ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες.

Από ένα αγρόκτημα στην Γαβριά Άρτας είχαν αρπάξει ένα αρδευτικό μηχάνημα, από ένα απορριμματοφόρο του δήμου Φιλιππιάδας είχαν «ξηλώσει» δύο μπαταρίες, από ένα άλλο αγρόκτημα στην Πέτρα Πρέβεζας έκλεψαν μία καρότσα τρακτέρ, από μια κτηνοτροφική μονάδα στην ίδια περιοχή «σήκωσαν» δύο μοτέρ μηχανημάτων, μία συσκευή ηλεκτροκόλλησης, 15 ποτίστρες, 25 αλυσίδες και διάφορα εργαλεία, από ένα αγρόκτημα στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας ένα ποτιστικό μηχάνημα και από μια αποθήκη στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας ένα μπεκ ποτίσματος, μία τρόμπα αντλίας νερό και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο!

Δεν τους έφταναν τα έξι σώματα καλοριφέρ που «ξήλωσαν» από το λεβητοστάσιο του καταστήματος ενός 25χρονου σε χωριό των Σερρών το οποίο διέρρηξαν, άρπαξαν και ολόκληρο τον… καυστήρα οι δυο Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων ηλικίας 56 και 35 χρόνων!

Η κλοπή αξίας 5.000 ευρώ εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Via


Νεότερη Παλαιότερη