Η σούπα του Ιπποκράτη!

Η σούπα του Ιπποκράτη που μας την ξαναθυμίζουν οι Αμερικανοί και ενώ την λένε σούπα του Ιπποκράτη, πιο κάτω αναγράφουν ότι... εφευρέθηκε από τον Δρ Max Gerson, μάλλον θα αναφέρονται στην προσθήκη της πατάτας, γιατί πατάτες δεν υπήρχαν στην αρχαία Ελλάδα. Δεν πειράζει ακόμα και έτσι, ερχόμαστε σε επαφή με την ξεχασμένη μας γνώση. Η σούπα του Ιπποκράτη είναι μέρος της θεραπείας Gerson εφευρέθηκε από τον Δρ Max Gerson . Η διατροφή Gerson έιναι ευεργετική και λέγεται ότι βοηθάει στην θεραπεία πολλών ανθρώπων, με ανίατες ασθένειες όπως ο καρκίνος , η φυματίωση , διαβήτης, αρθρίτιδα , αλλεργίες, έλκη , καρδιακές παθήσεις , αρτηριοσκλήρωση , ψυχικές νόσοι, νεφρική νόσο , σκλήρυνση κατά πλάκας . Αυτή είναι μια συνταγή σούπας που θεραπεύει και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τα νεφρά . Συστατικά ( Χρησιμοποιήστε οργανικά συστατικά όπου είναι δυνατόν ) :

1 μέτρια σελινόριζα ή 3-4 μίσχους σέλινου

1 μέτρια ρίζα μαϊντανού – εάν είναι διαθέσιμη

Σκόρδο κατά βούληση

2 μικρά πράσα ή 1 μεγάλο

1 ½ κιλά ντομάτες ή περισσότερες

2 μέτρια κρεμμύδια

1 κιλό πατάτες

Μαϊντανός για γεύση και όχι μόνο Εκτέλεση

Πλένετε όλα τα λαχανικά πολύ καλά, τα αποφλοιώνετε και τα κόβετε, σε μικρούς κύβους . Προσθέστε αρκετό φιλτραρισμένο νερό ώστε να καλύψει τα κομμένα λαχανικά στην κατσαρόλα, όχι αλουμινένια. Μαγειρέψτε όλα τα συστατικά σε χαμηλή φωτιά για 1,5 έως 2 ώρες με σκεπασμένη κατσαρόλα. Κατεβάζετε τα μαλακά λαχανικά από τη φωτιά, και τα ρίχνετε μέσα στο μύλο των τροφίμων / μπλέντερ. Αφαιρέστε τις ίνες και τις φλούδες . Ανακατέψτε τα ακόμα ζεστά υλικά καλά μέχρι η σούπα να γίνει παχιά και κρεμώδης . Πολτοποιήστε τη σούπα, ενώ είναι ζεστή, αλλιώς η σούπα θα σχηματίσει μια κολλώδη και αμυλούχα υφή όταν κρυώσει. Αφήστε την σούπα να κρυώσει, πριν να την αποθήκευσετε στο ψυγείο. briefingnews.gr

Via


Νεότερη Παλαιότερη