Αναβολικά, χασίς και παράνομο όπλο στο σπίτι νεαρού

«Φούσκωνε» τους μύες του με παράνομες ουσίες, αλλά δεν έλεγχε «όχι» και στα ναρκωτικά ένας νεαρός που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης. Μάλιστα, στο σπίτι του στην Καλλονή της Λέσβου είχε και ένα…

παράνομο όπλο.

Οι αστυνομικοί που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα συνέλαβαν τον 32χρονο όταν ανακάλυψαν κρυμμένα μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 33,5 γραμμαρίων, δυο φιαλίδια με αναβολικές ουσίες για τα οποία δεν διέθετε την απαραίτητη ιατρική συνταγή, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ χωρίς άδεια κατοχής. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

Μέσα στο κατάστημα της ιδιοκτησίας της στη Σκιάθο διακινούσε κοκαΐνη μια νεαρή επιχειρηματίας! Όταν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος έκαναν έρευνα, βρήκαν μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους τεσσάρων γραμμαρίων και συνέλαβαν την 26χρονη ιδιοκτήτρια που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ στο μαγαζί κατασχέθηκαν ακόμη ένα κινητό και 165 ευρώ.

Via


Νεότερη Παλαιότερη