Χτύπησε με τσάπα αυτόν που του χρωστούσε!

Αιματηρή κατάληξη είχε ο καυγάς δυο Αλβανών που είχαν οικονομικές διαφορές στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, όταν ο ένας χτύπησε στο κεφάλι με… τσάπα τον άλλο που νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό…

Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας!

Οι δυο ομοεθνείς συζητούσαν για τις οικονομικές διαφορές τους, αλλά δεν άργησαν να τσακωθούν και τότε ο 44χρονος χτύπησε τον 42χρονο στο κεφάλι με το σκαπτικό εργαλείο που είχε μαζί του. Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια και προσπάθησε να εξαφανιστεί, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Άναψαν» τα αίματα στο λιμάνι της Κυλλήνης, όταν ερασιτέχνες ψαράδες διαπληκτίστηκαν για μια… θέση στο μώλο! Τον καυγά, που δεν άργησε να εξελιχθεί σε συμπλοκή με γροθιές και κλωτσιές, ξεκίνησε ένας 40χρονος από τη Γαστούνη όταν είδε να παίρνουν θέσεις δίπλα του τέσσερις άλλοι ερασιτέχνες ψαράδες από την Κυλλήνη. Άνδρες του Λιμεναρχείου συνέλαβαν τους τέσσερις, ενώ ο 40χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς και εκείνοι υπέβαλαν μήνυση εναντίον του.

Via


Νεότερη Παλαιότερη