Κινηματογραφικά ζευγάρια στα πλατό που μισούσαν ο ένας τον άλλο στην πραγματική ζωή!

Οι κινηματογραφικοί ηθοποιοί καλούνται να ενσαρκώσουν ρόλους στην μεγάλη οθόνη, αλλά δεν είναι μόνη τους καθώς έχουν και συμπρωταγωνιστές. Τι γίνεται όμως όταν οι συμπρωταγωνιστές απεχθάνονται ο ένας τον άλλο με την κόντρα τους να φθάνει σε σημείο μίσους;

Σίγουρα σπάνε τα νεύρα τους αλλά στο τέλος επιλέγουν να κάνουν την δουλειά τους. Εξάλλου σπάνια έχει ακουστεί η αποχώρηση κάποιου ηθοποιού λόγο κόντρας με συνάδελφο του. Εν τέλει πρόκειται για δουλειά και όλη ξέρουμε ότι πρέπει να γίνονται υποχωρήσεις.

Οι κόντρες υπάρχουν παντού και έτσι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα κινηματογραφικά πλατό του Χόλυγουντ. Συμπρωταγωνιστές που μισούσαν ο ένας τον άλλο αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν και σε κάποιες περιπτώσεις να υποδυθούν και τους τρελά ερωτευμένους. Τι να κάνουμε, αυτά έχει το επάγγελμα του ηθοποιού εκτός από την λάμψη που παρέχει θέλει και πολλές θυσίες.

Οι παρακάτω συμπρωταγωνιστές κυριολεκτικά απεχθάνονταν ο ένας τον άλλο αλλά σε κάποιες περιπτώσεις οι σχέσεις τους έφτιαξαν. Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε ότι έκαναν καλά την δουλειά τους γιατί αυτό δεν φάνηκε καθόλου στο γυαλί.

Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς – The Notebook Τα δύο τρελά ερωτευμένα άβγαλτα πιτσουνάκια μπορεί να έβαλαν φωτιά στις οθόνες με την εκρηκτική χημεία τους, αλλά όταν έκλειναν οι κάμερες τα πράγματα ήταν τελείως αλλιώς. Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας, ο Νικ Κασσαβέτης αποκάλυψε το τι συνέβαινε στα παρασκήνια.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ τον είχε πλησιάσει και του ζήτησε να διώξει την Ρέιτσελ από την παραγωγή και να φέρει μία άλλη ηθοποιό γιατί δεν την άντεχε. «Δεν μπορώ να είμαι μαζί της, δεν μου βγαίνει» είχε πει τότε ο Γκόσλινγκ σύμφωνα με τον σκηνοθέτη. Μετά ο ηθοποιός άρχισε να τσακώνεται μέσα σε ένα δωμάτιο με τον παραγωγό για το θέμα αλλά τελικά η ταινία έγινε-όχι όμως σε καλό κλίμα. Και επειδή τα μεγάλα μίση οδηγούν σε μεγάλους έρωτες, η σχέση του Γκόσλινγκ με την ΜακΆνταμς μεταφέρθηκε στην αληθινή ζωή, ήταν πολύ έντονη και κράτησε τέσσερα χρόνια.

Άντονι Ντάνιελς (C-3PO) και Κένι Μπέικερ (R2-D2) – Star Wars Episode IV: A New Hope Όταν έκλειναν οι κάμερες, οι δύο ηθοποιοί που υποδύονταν τα ρομπότ κυριολεκτικά δεν αντάλλασσαν κουβέντα. Ο Μπέικερ είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη του ότι «Ο Άντονι δεν ταίριαζε με κανέναν μας (παραγωγή). Ποτέ δεν βγήκε μαζί μας να πιει ένα ποτό. Μια φορά του είπα καλημέρα και γύρισε, με κοίταξε και μου είπε: “δεν βλέπεις ότι μιλάω;” Τότε εξοργίστηκα, ήταν η πιο αγενής συμπεριφορά που μου έχει συμβεί». Από την πλευρά του, ο Ντάνιελς είχε πει σε συνέντευξη του: «ποτέ μου δεν τον έχω δει. Ο R2-D2 ΔΕΝ μιλάει καν. Είναι τόσο ικανός όσο ένας κάδος».

Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κλερ Ντέινς – Ρωμαίος και Ιουλιέτα Αρχικά για τον ρόλο της Ιουλιέτας είχε προταθεί η Νάταλι Πόρτμαν. Η παραγωγή όμως δεν ήταν ικανοποιημένη λόγω του μικρού της ηλικίας της (14) καθώς θεώρησε ότι θα φαίνεται στο γυαλί το ηλικιακό χάσμα με τον Ρωμαίο.

Έτσι επιλέχτηκε η 16χρονη τότε Κλερ Ντένις στον ρόλο της Ιουλιέτας και ο 21χρονος Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον ρόλο του Ρωμαίου. Η Κλερ δεν συμπαθούσε καθόλου τον Ντι Κάπριο επειδή έκανε φάρσες συνεχώς σε όλη την παραγωγή τις οποίες θεωρούσε «πολύ ανώριμες». Ο Ντι Κάπριο είχε πολύ υπερένταση και πολλά νεύρα, και έτσι, μόλις σταματούσε τον γύρισμα η Ντένις τον αγνοούσε παντελώς και δεν αντάλλασσαν κουβέντα.

Ριπ Τόρν και Νόρμαν Μάιλερ – Maidstone Rip Torn vs Norman Mailer - the infamous "Maidstone" brawl - UNCUT! - YouTube

var ytcsi = {gt: function(n) {n = (n || '') + 'data_';return ytcsi[n] || (ytcsi[n] = {tick: {},span: {},info: {}});},tick: function(l, t, n) {ytcsi.gt(n).tick[l] = t || +new Date();},span: function(l, s, n) {ytcsi.gt(n).span[l] = (typeof s == 'number') ? s :+new Date() - ytcsi.data_.tick[l];},info: function(k, v, n) {ytcsi.gt(n).info[k] = v;}};ytcsi.perf = window.performance || window.mozPerformance ||window.msPerformance || window.webkitPerformance;ytcsi.tick('_start', ytcsi.perf ? ytcsi.perf.timing.responseStart : null);if (document.webkitVisibilityState == 'prerender') {ytcsi.info('prerender', 1);document.addEventListener('webkitvisibilitychange', function() {ytcsi.tick('_start');}, false);}

Via


Νεότερη Παλαιότερη