Το «Πρώτο ΘΕΜΑ»… πρώτο και στο Twitter

Πρώτη εφημερίδα σε «ακόλουθους» («followers») στο Twitter αναδεικνύεται το «Πρώτο ΘΕΜΑ», κατακτώντας, εκτός από την πρωτοκαθεδρία στις πωλήσεις των κυριακάτικων εφημερίδων, και τον κόσμο των κοινωνικών δικτύων.

Σύμφωνα με…

στοιχεία που επικαλείται το reforme.gr (Research For Media), οι εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας αυξάνουν σταθερά τους «followers» τους με ένα μέσο ποσοστό της τάξης του 7,38%.

Στη μέτρηση του reforme.gr για το μήνα Οκτώβριο, η πρώτη δεκάδα συμπληρώνεται από τα ίδια μέσα που βρίσκονταν στις κορυφαίες θέσεις και στην προηγούμενη μέτρηση και χωρίς μεγάλες εσωτερικές ανακατατάξεις.

Στην κορυφή της λίστας των δέκα εφημερίδων με τους περισσότερους «followers» στο Twitter, όπως αυτή προκύπτει για το μήνα Οκτώβριο από τη μέτρηση του reforme.gr, βρίσκεται το «Πρώτο ΘΕΜΑ» με 83.527, ενώ στη δεύτερη θέση ανέβηκε η «Καθημερινή», που έφτασε τους 78.600 followers, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 11,45%, σε σχέση με τη μέτρηση του Ιουλίου.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Real News με 76.067 «followers» και στην τέταρτη η Ναυτεμπορική με 53.798 followers.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει το «Βήμα» με 53.562 followers.

Στην έκτη θέση βρίσκεται η εφημερίδα τα Νέα, στην έβδομη θέση η Ελευθεροτυπία, στην όγδοη το Ποντίκι, στην ένατη τα Παραπολιτικά και στη δέκατη η Αυγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, το «Πρώτο ΘΕΜΑ» έχει ξεπεράσει τους 83.700 followers στο Twitter.

Και συνεχίζει, με μια υπόσχεση προς εσάς, τους αναγνώστες του: να παραμένει στην πρώτη γραμμή της άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης, μέσα και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως είναι το Twitter και το Facebook.

Via


Νεότερη Παλαιότερη