Τα πρόβατα φύλαγαν πάνω από δυόμισι κιλά χασίς!

Αξιόπιστες αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που μιλούσαν για ένα νεαρό κτηνοτρόφο από το δημοτικό διαμέρισμα Λόγγου του δήμου Τρικκαίων, ο οποίος διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων. Μάλιστα, το εμπόρευμά…

του το είχε εμπιστευτεί στα… πρόβατά του!

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής που είχαν φέρει μαζί τους οι άνδρες της Ασφάλειας, όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι και το ποιμνιοστάσιο του 30χρονου υπόπτου, εντόπισε μέσα στο μαντρί τις σακούλες με την ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 712,7 γραμμαρίων, μαζί με μία ζυγαριά ακριβείας και δύο τρίφτες.

Εκτός από αυτά, βρήκαν και 29 άδειες νάιλον συσκευασίες στις οποίες επρόκειτο να συσκευάσει τα ναρκωτικά ο κτηνοτρόφος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Η μικροποσότητα χασίς που είχε πάνω του ένας 37χρονος όταν του έκαναν έλεγχο άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στην Μελίτη Φλώρινας, ήταν αρκετή για να βρεθεί με χειροπέδες. Στο σπίτι όπου κατοικούσε προσωρινά, όμως, βρέθηκε και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21,07 γραμμαρίων κι έτσι παρελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Βεύης που τον ανακρίνουν πριν τον οδηγήσουν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας .

Via


Νεότερη Παλαιότερη