Σαρλί Εμπντό: Σε ψηφιακή μορφή το φύλλο των επιζώντων

Η Σαρλί Εμπντό δημιούργησε μία εφαρμογή που θα επιτρέπει τους αναγνώστες της εφημερίδας να την μεταφορτώνουν, ιδίως το τελευταίο φύλλο της που εξέδωσαν οι επιζώντες της επίθεσης που διέπραξαν τζιχαντιστές εναντίον της…

συντακτικής της ομάδας, όπως ανακοίνωσε η διεύθυνσή της.

Η ψηφιακή έκδοση του «φύλλου των επιζώντων» είναι «διαθέσιμη για smartphones και τάμπλετ μέσω μίας εφαρμογής» γνωστοποίησε η εφημερίδα τα φύλλα της οποίας έγιναν ανάρπαστα σε διάστημα λίγων ωρών.

Η εφαρμογή αυτή θα επιτρέπει τη μεταφόρτωση του φύλλου αυτού στην ίδια τιμή με την έντυπη έκδοση, δηλαδή 3 ευρώ.

Η εφαρμογή θα επιτρέπει επίσης στο χρήστη να γίνει συνδρομητής της εφημερίδας.Επιπλέον, ψηφιακές εκδόσεις του «φύλλου των επιζώντων» θα είναι διαθέσιμες στα αγγλικά, ισπανικά και αραβικά από σήμερα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η «έκδοση αυτή υλοποιήθηκε μέσω εθελοντικής εργασίας, υπό τις οδηγίες της ομάδας της Σαρλί Εμπντό, από τις ομάδες (της οργάνωσης) Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα και του περιοδικού Courrier International», διευκρίνισε η διεύθυνση της εφημερίδας.

Την εφαρμογή —που αποτελεί προϊόν συνεργασίας, κυρίως με την εφημερίδα Le Monde— θα μπορούν να «κατεβάσουν» οι χρήστες συσκευών με λειτουργικά συστήματα Android, iΟS και Windows 8 στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική, όπως επίσης «και σε άλλες χώρες όπου η νομοθεσία το επιτρέπει».

Via


Νεότερη Παλαιότερη