Έντυσαν τη σούπερ σέχι Μέγκαν Φοξ… τεχνικό υπολογιστών για τις ανάγκες ταινίας

Όλα τα περιμέναμε από τη Μέγκαν Φοξ, αλλά να τη δούμε με αμφίεση τεχνικού αντί οι παραγωγοί να κάνουν ό,τι μπορούν για να τη… γδύσουν, δεν το είχαμε φανταστεί.

Η σέξι Μέγκαν, μπορεί να έφτασε 29 χρονών, να παντρεύτηκε και να έγινε μητέρα 2 παιδιών, ωστόσο δεν έχασε το κοινό της και εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις πιο καυτές παρουσίες του Χόλιγουντ. Στα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας «Χελωνονιντζάκια», με τίτλο «Teenage Mutant Ninja Turtles: Half Shell», η Μέγκαν Φοξ εμφανίζεται ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια, παρόλα αυτά όμως δεν καταφέρνει να χάσει ούτε στο ελάχιστο τη γοητεία και το σεξαπίλ της.

Πολλοί θα περίμεναν κάτι πιο προκλητικό, μέχρι στιγμής όμως, οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν απεικονίζουν τη σέξι ηθοποιό ως το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Περιμένετε να απογοητευτείτε; Δε νομίζουμε, καθώς η Μέγκαν είναι πιο όμορφη και πιο γυναίκα από ποτέ.

Μέχρι το 2016 που κυκλοφορεί η ταινία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαζέψετε τη μελαχρινή σεξοβόμβα στις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Via


Νεότερη Παλαιότερη