Αν δεν φας ψάρι το καλοκαιράκι, τότε πότε; Εντάξει, κανονικά πρέπει όλο το χρόνο, μη σας πούμε κάθε εβδομάδα, όσο να πεις όμως το καλοκαίρι το τραβάει περισσότερο η διάθεση. Βρήκαμε λοιπόν για εσάς μια τέλεια συνταγή για γλώσσες, που θα αγαπήσουν ακόμα και αυτοί που ακούν «ψάρι» και τρέχουν να κρυφτούν. Εύκολη, απλή, πεντανόστιμη.
Υλικά
2 φιλέτα γλώσσας
3 κ.σ ελαιόλαδο
2 κ.σ τρίμμα φρυγανιάς
1 κ.γ πιπέρι
2 κ.σ μουστάρδα
Εκτέλεση
1. Ξεκινάτε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180C.
2. Στη συνέχεια, λαδώνετε ένα μικρό πυρέξ με την μία κουταλιά λάδι και τοποθετείτε μέσα τα φιλέτα.
3. Ανακατεύετε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, τις 2 κουταλιές λάδι, το τρίμμα φρυγανιάς και το πιπέρι. Απλώνετε το μείγμα πάνω στα φιλέτα.
4. Ψήνετε για 15 λεπτά το πολύ, ή μέχρι να έχει ψηθεί το ψάρι σύμφωνα με το γούστο σας (ελέγχετε κάθε τόσο για να μην σας στεγνώσει).
Πηγή
Via
Υλικά
2 φιλέτα γλώσσας
3 κ.σ ελαιόλαδο
2 κ.σ τρίμμα φρυγανιάς
1 κ.γ πιπέρι
2 κ.σ μουστάρδα
Εκτέλεση
1. Ξεκινάτε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180C.
2. Στη συνέχεια, λαδώνετε ένα μικρό πυρέξ με την μία κουταλιά λάδι και τοποθετείτε μέσα τα φιλέτα.
3. Ανακατεύετε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, τις 2 κουταλιές λάδι, το τρίμμα φρυγανιάς και το πιπέρι. Απλώνετε το μείγμα πάνω στα φιλέτα.
4. Ψήνετε για 15 λεπτά το πολύ, ή μέχρι να έχει ψηθεί το ψάρι σύμφωνα με το γούστο σας (ελέγχετε κάθε τόσο για να μην σας στεγνώσει).
Πηγή
Via