Κρήτη: Χασισόδεντρα και κλοπιμαία στην κατοχή 28χρονου

Απροσδόκητη τροπή πήρε η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, του Τ.Α.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο σπίτι και τους βοηθητικούς χώρους ενός 28χρονου σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης καθώς,…

εκτός από τα χασισόδεντρα που περίμεναν, βρήκαν και κλοπιμαία.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο ο νεαρός καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, που το ύψος τους έφτανε το ένα μέτρο. Όμως, στην κατοχή του καλλιεργητή βρέθηκαν δυο διαβατήρια και δυο ταυτότητες των αρχών της Βουλγαρίας, που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στα χέρια του.

Κατασχέθηκαν, ακόμη, φυσίγγια των 9mm χωρίς να βρεθεί κάποιο όπλο, αλλά και μια… μπετονιέρα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή στις 24 Σεπτεμβρίου και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Οι έρευνες για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του 28χρονου βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά στο μεταξύ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Via


Νεότερη Παλαιότερη