«Το σενάριο των πρόωρων εκλογών σημαίνει κόστος για τον πολίτη»

Δηλώσαμε ότι η διαδικασία εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας θα αρχίσει τον Φεβρουάριο. Δεύτερον αποφασίσαμε να ζητήσουμε την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, θέλοντας να δώσουμε τέλος στα σενάρια» ανέφερε ανεβαίνοντας…

στο βήμα της Βουλής κατά την συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η χώρα απέκτησε εθνικό χρονοδιάγραμμα με την πρόταση εμπιστοσύνης» δήλωσε

ο κ. Βενιζέλος και τόνισε πως η «προεδρική πλειοψηφία πρέπει να αποτυπώνει την ευρύτερη θεσμική συναίνεση».

Για το θέμα των πρόωρων εκλογών ο κ. Βενιζέλος ανέφερε πως, «οι τυχόν πρόωρες εκλογές δεν σημαίνουν δυναμική νίκης για αυτούς που ανακόπτουν την πορεία της χώρας» ενώ επεσήμανε πως «επιδιώκουμε τον Φεβρουάριο η Βουλή να συγκροτήσει την προεδρική πλειοψηφία» Έχουμε μια ταπεινωτική επιχείρηση προσέγγισης και εξευμενισμού του διεθνούς και εγχώριου κατεστημένου. Από την αυτού Αγιότητα του Πάπα, μέχρι τον κ. Άσμουσεν» συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αναφερόμενος στον πολίτη δήλωσε πως «μπορεί να είναι κουρασμένος, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι ούτε απελπισμένος, ούτε πονηρός. Κάποιοι προσπαθούν να ανακυκλώσουν ένα επιχείρημα. Ότι έχουμε 1981 και τη μετενσάρκωση του Ανδρέα Παπανδρέου. Τώρα δεν υπάρχει κανείς που δεν ξέρει την πραγματικότητα. Τώρα υπάρχει καθολική, εθνική ευθύνη. Υπάρχει ευθύνη όλων. Δεν υπάρχει κανείς που δικαιούται να πει ότι δεν ήξερα. Πιστεύω βαθιά στο ένστικτο του ελληνικού λαού»

Via


Νεότερη Παλαιότερη